Špalíček výletů - To nejlepší - Autem po Čechách, Moravě a Slezsku

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 448 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Špalíček výletů - To nejlepší - Autem po Čechách, Moravě a Slezsku koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
448 Kč
Skladem (dodání do 3 dnů)

Krátký popis

V základní řadě oblíbených Špalíčků výletů vyšly čtyři svazky, které jsou dnes již rozebrané. Rychle zmizel i soubor nejzajímavějších tipů, nazvaný Špalíček výletů – To nejlepší. Proto „top“ Špalíček vychází podruhé. Aktualizované vydání zohledňuje změny v praktických informacích, nové jsou…

Zobrazit celý popis


Zobrazit všechny knihy autora Vladimír Soukup, Eddings David, st. Petr
Výběr knih vydavatele S & D Nakladatelství

Zobrazit všechny knihy vydavatele S & D Nakladatelství
Naše tipy


Mimo obraz
Šestý případ je pro kriminalistu Tomáše Volfa tím, který ho nejvíce ovlivnil. A to hned v několika směrech. Vše odstartuje nález dodávky odstavené na okraji jihomoravského lesa, která ukrývá hrůzný náklad. Tomáš Volf rozplétá případ, jehož stopy vedou i do Prahy a zahraničí. Vše má pod kontrolou sympatická komisařka z Brna a do kontroverzního světa moderního umění a podezřelých obchodních transakcí pronikne i Tomášova bývalá policejní parťačka Eva Černá. Jednotlivé linky tohoto případu spojují události kolem obrazu s poněkud nejasným obsahem, zato s jasnou hodnotou. Nejen obraz má totiž svoji odvrácenou stranu... Jiří Březina čtenáře opět vede k nečekanému rozuzlení.