Vyznamenání a bojové odznaky Třetí říše II.

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Vyznamenání a bojové odznaky Třetí říše II. koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
685 Kč
Není skladem

Krátký popis
Kniha s názvem "Vyznamenání a bojové odznaky Třetí říš II." je volným pokračováním tématu, které se specializuje výhradně na odznaky Třetí říše. Je to též odborný průvodce světem německé faleristiky první poloviny 20. století. V prvé řadě však jde o praktickou pomůcku pro sběratele, kterým…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Vyznamenání a bojové odznaky Třetí říše II. je 685 Kč

Výběr knih autora Svetozár Pavlík

Zobrazit všechny knihy autora Svetozár Pavlík
Výběr knih vydavatele Oxo

Zobrazit všechny knihy vydavatele Oxo
Naše tipy


Od Beneše po Ukrajinu
V našem dnešním politickém klimatu, jak domácím, tak zahraničním očekáváme masivní pokusy zneužít květnové výročí konce druhé světové války k další fázi přepiso-vání historie, což je věc, která se nás osobně, našich rodin i celé naší země velmi týká. Není to jen jedno z politických témat. Je to zásadní otázka naší budoucnosti. Úkolem nás všech je bránit pokračujícímu pootáčení či přepisování historie, které vnímám velmi citlivě a kterého se – alespoň my starší – jako občané této země bojíme. Nejde mi o druhou světovou válku jako takovou. K ní už nic nového určitě neřeknu, a ani o to neusiluji. Ta už je minulostí. Minulostí však není její stále se posouvající inter-pretace. Přiznávám, že mám obavu o naši zemi, o zajištění její budoucí existence v dnešním, velmi problematickém světě, který je charakterizován popíráním instituce národního (nebo na bázi dominantního národa existujícího) státu. Jde mi o osud našeho státu a ne-přeji si, abychom se v Evropské unii „rozplynuli jako kostka cukru v čaji“.