The New Silk Roads : The Present and Future of the World

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 3 e-shopech od 300 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

The New Silk Roads : The Present and Future of the World koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
300 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
The New Silk Roads : The Present and Future of the World koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
347 Kč
Skladem (odeslání ihned)

The New Silk Roads : The Present and Future of the World koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
357 Kč
Skladem (odeslání ihned)

The New Silk Roads : The Present and Future of the World koupíte na Bookshop.cz
Bookshop.cz
357 Kč
Skladem (dodání do 3 dnů)

Krátký popis
A brand new book from the Sunday Times and internationally bestselling author of The Silk Roads 'Masterly mapping out of a new world order' – Evening Standard Revised and updated edition The New Silk Roads takes a fresh look at the relationships being formed along the length and breadth of the…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy The New Silk Roads : The Present and Future of the World je 340 Kč

Výběr knih autora Peter Frankopan

Zobrazit všechny knihy autora Peter Frankopan
Výběr knih vydavatele Folio

Zobrazit všechny knihy vydavatele Folio
Naše tipy


Buchty po ránu
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne? Jak vymazat formu na bábovku? Proč se lité těsto nešlehá? A jak má vypadat upečená makronka? Díky Josefovým radám, na co si dát pozor, a podrobným postupům teď zvládnete koláče, vdolky, ale i kremrole nebo kubánský dort stejně, jako je peče mistr cukrář. Už žádné nevykynuté těsto, zdrclá buchta a přešlehaná šlehačka. Celkem 60 exkluzivních receptů vychází z 1. řady stejnojmenného nedělního pořadu České televize, který se těšil rekordní oblibě diváků. Kniha přináší to nejlepší z kynuté české klasiky, ale také dorty starého Rakouska-Uherska, jednoduché recepty, které tolik nezatíží rodinný rozpočet, a nechybí ani slané nebo bezlepkové pečení.