Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
163 Kč
Není skladem
a 2 další varianty  
Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
163 Kč
Není skladem

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
163 Kč
Není skladem

Krátký popis
Cukor je významnou zložkou našej výživy a významnou potravinárskou surovinou. Jeho nadmerná spotreba, však spôsobuje niektoré nežiaduce fyziologické účinky. Pre niektorých spotrebiteľov sa cukor stal sladkým jedom a tak dôvody zdravotné a tiež ekonomické vyvolali intenzívny výskum nových sladko…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek je 163 Kč

Výběr knih autora Mária Baranová

Zobrazit všechny knihy autora Mária Baranová

Zobrazit všechny knihy vydavatele Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
Naše tipy


Železný plamen
Pokračování světového megahitu Čtvrté křídlo! Všichni, včetně Violet samotné, očekávali, že během prvního ročníku na Basgiathské válečné akademii zemře. Přežila, ale skutečný výcvik – brutální a extrémně vyčerpávající – je teprve před ní. A spolu s ním i výzva v osobě nového zástupce velitele, který si dal jediný cíl – ukázat jí, jak vypadá absolutní bezmoc. Violet se už naučila, že odhodlání přežít a odvaha měnit pravidla dokážou mnohé. Bude to ale stačit, když ví, že Basgiath ukrývá prastaré tajemství, které může všechny a všechno zničit?