Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 169 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
169 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 2 další varianty  
Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
163 Kč
Není skladem

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
163 Kč
Není skladem

Krátký popis
Cukor je významnou zložkou našej výživy a významnou potravinárskou surovinou. Jeho nadmerná spotreba, však spôsobuje niektoré nežiaduce fyziologické účinky. Pre niektorých spotrebiteľov sa cukor stal sladkým jedom a tak dôvody zdravotné a tiež ekonomické vyvolali intenzívny výskum nových sladko…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek je 165 Kč

Výběr knih autora Mária Baranová

Zobrazit všechny knihy autora Mária Baranová

Zobrazit všechny knihy vydavatele Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
Naše tipy


Co jsme nechali za sebou

Lucian Rollins je sice sexy, ale docela protiva. V životě si stanovil jasný cíl – vymazat násilnickou stopu svého otce z rodového příjmení. Zároveň si buduje vlastní zlovolné impérium, aby mohl v zákulisí tahat za různé nitky. Čím víc peněz a moci získává, tím bezpečněji se cítí. Do karet mu nehraje jenom jedno. Hašteřivá knihovnice z Knockemoutu Sloan Waltonová. Nejenže tyhle dva pojí temné tajemství z minulosti, oni sebou navzájem pohrdají. Jejich škádlení se však zvrtne a z jiskry vzplane neuhasitelný požár. Sloane touží po rodině, ale Lucian o něčem takovém nechce ani slyšet. Cesta z téhle slepé uličky nemůže být komplikovanější. Nebo…?