Specifika účetnictví a oceňování v zemědělství

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 4 e-shopech od 246 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Specifika účetnictví a oceňování v zemědělství koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
246 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Specifika účetnictví a oceňování v zemědělství koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
255 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Specifika účetnictví a oceňování v zemědělství koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
246 Kč
Není skladem

Specifika účetnictví a oceňování v zemědělství koupíte na Knihcentrum.cz
Knihcentrum.cz
234 Kč
Není skladem

Krátký popis
Publikace: Specifika účetnictví a oceňování v zemědělství - Dvořáková Dana. Stěžejní část publikace je věnována účetnictví v zemědělství dle českých účetních předpisů. V této části publikace jsou analyzovány především jednotlivé přístupy k ocenění biologických aktiv a možnosti jejich účetního…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Specifika účetnictví a oceňování v zemědělství je 245 Kč

Výběr knih autora Dana Dvořáková

Zobrazit všechny knihy autora Dana Dvořáková
Výběr knih vydavatele Wolters Kluwer

Zobrazit všechny knihy vydavatele Wolters Kluwer
Naše tipy


Buchty po ránu 2
Upečte si spolu s Josefem a Terezou klasické narozeninové dorty, vynikající řezy na plech nebo jablečné koláče, ale i výzvy v podobě žloutkových věnečků a bezlepkového chleba. Naučte se připravit domácí plundrové těsto, ovocné knedlíky nebo slané pečivo na několik způsobů, které si zamiluje celá rodina! Tentokrát nepřijdou zkrátka ani příznivci zdravého či tradičního pečení. Celkem 63 receptů, Josefovy cenné rady a podrobné postupy vychází z 2. řady divácky úspěšného stejnojmenného pořadu České televize. První díl knižní série se stal krátce po svém vydání Českým bestsellerem v kategorii kuchařek.