Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
740 Kč
Není skladem

Krátký popis
Winner of the Gourmand Award for Best Chef Book; a love-letter to the region, by the internationally-renowned chef and father of modern Slovenian cuisine. First published in Slovenian in 2018, this long-awaited, award-winning book has finally been translated to English. With beautifully…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients je 740 Kč


Výběr knih vydavatele Skyhorse

Zobrazit všechny knihy vydavatele Skyhorse
Naše tipy


V cizích botách
Seznamte se se Sam. Nemá toho moc, ale za to málo je vděčná: jen tak tak si drží svou práci a její rodina je na ni ve všech ohledech závislá. Ví, že ji jeden špatný den dělí od toho, aby o všechno přišla, a jenom doufá, že to nebude dnes… A tohle je Nisha. Má všechno, o čem vždycky snila, její manžel je fenomenálně bohatý a ona si žije na vysoké noze… tedy až do chvíle, kdy její muž podá žádost o rozvod. Sam a Nisha se nikdy neměly potkat. Ale když si omylem vymění tašky v tělocvičně, jejich životy se propletou – a úplně vymknou kontrole…