Prague: A Jewel in the Heart of Europe (anglicky)

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 3 e-shopech od 371 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Prague: A Jewel in the Heart of Europe (anglicky) koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
371 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Prague: A Jewel in the Heart of Europe (anglicky) koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
447 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Prague: A Jewel in the Heart of Europe (anglicky) koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
371 Kč
Není skladem
a 1 další varianta  
Prague: A Jewel in the Heart of Europe (anglicky) koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
499 Kč
Není skladem

Krátký popis
Praha - Klenot v srdci Evropy je historickou exkurzí o vzniku a průběhu výstavby našeho hlavního města od jeho počátků až po současnost, to vše doplněno nespočtem krásných fotografií a několika doplňujících podrobných ilustrací nejdůležitějších památek včetně ilustrované mapy historického…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Prague: A Jewel in the Heart of Europe (anglicky) je 422 Kč

Výběr knih autora Ivan Henn

Zobrazit všechny knihy autora Ivan Henn
Výběr knih vydavatele Pinta

Zobrazit všechny knihy vydavatele Pinta
Naše tipy


Buchty po ránu 2
Upečte si spolu s Josefem a Terezou klasické narozeninové dorty, vynikající řezy na plech nebo jablečné koláče, ale i výzvy v podobě žloutkových věnečků a bezlepkového chleba. Naučte se připravit domácí plundrové těsto, ovocné knedlíky nebo slané pečivo na několik způsobů, které si zamiluje celá rodina! Tentokrát nepřijdou zkrátka ani příznivci zdravého či tradičního pečení. Celkem 63 receptů, Josefovy cenné rady a podrobné postupy vychází z 2. řady divácky úspěšného stejnojmenného pořadu České televize. První díl knižní série se stal krátce po svém vydání Českým bestsellerem v kategorii kuchařek.