Písmenka a číslice pro prvňáčky

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 96 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Písmenka a číslice pro prvňáčky koupíte na Knihy.cz
Knihy.cz
96 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Sada 8 listů, na nichž jsou písmenka, slabiky a číslice, které si žáci rozstříhají a následně používají k nácviku čtení a počítání.

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Písmenka a číslice pro prvňáčky je 96 Kč

Výběr knih vydavatele Fortuna

Zobrazit všechny knihy vydavatele Fortuna
Naše tipy


Malý princ
Havárie letadla donutí vypravěče příběhu, který je zároveň autorovým alter egem, k přistání uprostřed pouště. Má zásobu pitné vody sotva na týden a proto musí opravit motor pokud možno co nejrychleji. Prvního dne ulehne unaven po celodenní práci a za úsvitu, stále tisíc kilometrů od nejbližšího lidského obydlí, ho probudí zvláštní hlásek, který ho žádá, aby nakreslil beránka... Alegorická pohádka pro děti i pro dospělé, kteří přemýšlí o ztraceném mládí a hledají životní moudrost, patří mezi nejvýznamnější díla svého druhu. Byla přeložena do dvou set padesáti jazyků a do dnešního dne se jí prodalo více než sto čtyřicet milionů výtisků.