Písanky 1 - 6 pro leváky, 1. vydání

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 104 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Písanky 1 - 6 pro leváky, 1. vydání koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
104 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis

Sada šesti barevně odlišených písanek k procvičování grafomotoriky a k nácviku psaní písmen a slov. Je připravena především po leváky. Proto jsou písmena, která se žáci právě učí psát, vyznačena tučně a umístěna na pravé straně stránky. Dále je vhodná také pro žáky, kteří potřebují…

Zobrazit celý popis

Výběr knih autora Miroslava Čížková Pišlova

Zobrazit všechny knihy autora Miroslava Čížková Pišlova
Výběr knih vydavatele Fortuna

Zobrazit všechny knihy vydavatele Fortuna
Naše tipy


Malý princ
Havárie letadla donutí vypravěče příběhu, který je zároveň autorovým alter egem, k přistání uprostřed pouště. Má zásobu pitné vody sotva na týden a proto musí opravit motor pokud možno co nejrychleji. Prvního dne ulehne unaven po celodenní práci a za úsvitu, stále tisíc kilometrů od nejbližšího lidského obydlí, ho probudí zvláštní hlásek, který ho žádá, aby nakreslil beránka... Alegorická pohádka pro děti i pro dospělé, kteří přemýšlí o ztraceném mládí a hledají životní moudrost, patří mezi nejvýznamnější díla svého druhu. Byla přeložena do dvou set padesáti jazyků a do dnešního dne se jí prodalo více než sto čtyřicet milionů výtisků.