Kořeny spirituality Dona Boska

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 2 e-shopech od 109 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Kořeny spirituality Dona Boska koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
109 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
Kořeny spirituality Dona Boska koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
139 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Kořeny spirituality Dona Boska koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
124 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Knížka je stručnou syntézou charakteristických prvků spirituality svatého Dona Boska a jeho duchovních kořenů. K nim náleží světecké osobnosti, jako byl Ignác z Loyoly, Filip Neri, František Saleský, Vincenc z Pauly či Josef Cafasso, duchovní vůdce Dona Boska. V rámci výročí narození…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Kořeny spirituality Dona Boska je 124 Kč

Výběr knih vydavatele Portál

Zobrazit všechny knihy vydavatele Portál
Naše tipy


Buchty po ránu
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne? Jak vymazat formu na bábovku? Proč se lité těsto nešlehá? A jak má vypadat upečená makronka? Díky Josefovým radám, na co si dát pozor, a podrobným postupům teď zvládnete koláče, vdolky, ale i kremrole nebo kubánský dort stejně, jako je peče mistr cukrář. Už žádné nevykynuté těsto, zdrclá buchta a přešlehaná šlehačka. Celkem 60 exkluzivních receptů vychází z 1. řady stejnojmenného nedělního pořadu České televize, který se těšil rekordní oblibě diváků. Kniha přináší to nejlepší z kynuté české klasiky, ale také dorty starého Rakouska-Uherska, jednoduché recepty, které tolik nezatíží rodinný rozpočet, a nechybí ani slané nebo bezlepkové pečení.