Karel IV. - Hrozba temných časů

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 286 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Karel IV. - Hrozba temných časů koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
286 Kč
Skladem (dodání do 3 dnů)

Krátký popis
Zatímco Karel IV. očekává v Norimberku narození syna, do vesnic v okolí pražských měst se vkrádá strach, vyvolaný četnými nálezy mrtvých a zohavených žen. Podle všeobecného mínění je má na svědomí pekelný démon. Současně se zemí toulá záhadný prorok, jehož slova o brzkém konci světa si lidé…

Zobrazit celý popis
Výběr knih autora Jaromír Jindra

Zobrazit všechny knihy autora Jaromír Jindra
Výběr knih vydavatele Ikar

Zobrazit všechny knihy vydavatele Ikar
Naše tipy


Surový princ
Je princem na bílém koni. Jenom ne jejím. Mám tajemství. Ukradla jsem někomu srdce nebo spíš svatební smlouvu. To srdce tady nebylo proto, aby mi patřilo, abych ho obdivovala nebo o něm vůbec uvažovala. Ale čekalo, až si ho někdo vezme, a tak jsem ho sebrala já. Obrovská chyba. Ronan Astor je v tomhle světě šlechticem. Arogantním hráčem. Bezcitným bastardem. Surovým princem. Teď se mě chystá zničit. Co ovšem neví je, že já chci zničit jeho. Jmenuju se Teal Van Dorenová a jsem tam, kde princové umírají.