Hraničářův učeň 2 - Hořící most, 3. vydání

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 280 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Hraničářův učeň 2 - Hořící most, 3. vydání koupíte na Albatros
Albatros
280 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Araluenské království se chystá na válku proti Morgarathovi a Will s Horácem doprovázejí Gilana s poselstvím do Celtiky. Celtické vesnice a doly jsou však opuštěné. Tři poslové zjistí, proč tomu tak je, až když objeví hladovou a vyčerpanou dívku. Ta jim prozradí, že Morgarath poštval své…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Hraničářův učeň 2 - Hořící most, 3. vydání je 280 Kč

Výběr knih autora John Flanagan

Zobrazit všechny knihy autora John Flanagan
Výběr knih vydavatele Egmont

Zobrazit všechny knihy vydavatele Egmont
Naše tipy


Oheň v těle
Válka prvotních se blíží. Třetí díl série Žár těla a ohně. Sera i svůdný vládce Země stínů padli do zajetí falešného Krále bohů. Existuje jediná věc, která může Nykta osvobodit a zabránit invazi do Dalosu. Zdrcující odhalení v Kolisově zajetí však zpochybní nejen vše, co si Sera myslela o svých povinnostech a samotném vzniku říše, ale také zdroj skutečné hrozby. Nyktos udělá cokoli, aby svou lásku udržel naživu a dopřál jí osud, který si zaslouží. Dokonce bude riskovat úplné zničení říší… a přesně to nastane, pokud se Sera nepovznese jako prvotní bohyně života.