How the World Really Works : A Scientist´s Guide to Our Past, Present and Future

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 3 e-shopech od 250 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

How the World Really Works : A Scientist´s Guide to Our Past, Present and Future koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
250 Kč
Skladem (odeslání ihned)

How the World Really Works : A Scientist´s Guide to Our Past, Present and Future koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
308 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
How the World Really Works : A Scientist´s Guide to Our Past, Present and Future koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
313 Kč
Skladem (odeslání ihned)

How the World Really Works : A Scientist´s Guide to Our Past, Present and Future koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
312 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
We have never had so much information at our fingertips and yet most of us don't know how the world really works. This book explains seven of the most fundamental realities governing our survival and prosperity. From energy and food production, through our material world and its globalization,…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy How the World Really Works : A Scientist´s Guide to Our Past, Present and Future je 295 Kč

Výběr knih autora Vaclav Smil

Zobrazit všechny knihy autora Vaclav Smil
Výběr knih vydavatele Penguin Books Ltd

Zobrazit všechny knihy vydavatele Penguin Books Ltd
Naše tipy


Buchty po ránu 2
Upečte si spolu s Josefem a Terezou klasické narozeninové dorty, vynikající řezy na plech nebo jablečné koláče, ale i výzvy v podobě žloutkových věnečků a bezlepkového chleba. Naučte se připravit domácí plundrové těsto, ovocné knedlíky nebo slané pečivo na několik způsobů, které si zamiluje celá rodina! Tentokrát nepřijdou zkrátka ani příznivci zdravého či tradičního pečení. Celkem 63 receptů, Josefovy cenné rady a podrobné postupy vychází z 2. řady divácky úspěšného stejnojmenného pořadu České televize. První díl knižní série se stal krátce po svém vydání Českým bestsellerem v kategorii kuchařek.