French Windows

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 2 e-shopech od 425 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

French Windows koupíte na Bookshop.cz
Bookshop.cz
425 Kč
Skladem (dodání do 3 dnů)
a 1 další varianta  
French Windows koupíte na Bookshop.cz
Bookshop.cz
467 Kč
Skladem (dodání do 3 dnů)

French Windows koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
477 Kč
Není skladem

Krátký popis
"Adelicious jeu d’esprit" The Times"A sheer delight." The Guardian"Masterful" The SunWith trademark style and charming whimsy, Antoine Laurain’s new novel of intrigue, murder and neighbourly curiosity is sure to delight fans old and new.Nathalia Guitry was a successful photographer. Until the…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy French Windows je 456 Kč

Výběr knih autora Antoine Laurain

Zobrazit všechny knihy autora Antoine Laurain
Výběr knih vydavatele Gallic Books

Zobrazit všechny knihy vydavatele Gallic Books
Naše tipy


Buchty po ránu
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne? Jak vymazat formu na bábovku? Proč se lité těsto nešlehá? A jak má vypadat upečená makronka? Díky Josefovým radám, na co si dát pozor, a podrobným postupům teď zvládnete koláče, vdolky, ale i kremrole nebo kubánský dort stejně, jako je peče mistr cukrář. Už žádné nevykynuté těsto, zdrclá buchta a přešlehaná šlehačka. Celkem 60 exkluzivních receptů vychází z 1. řady stejnojmenného nedělního pořadu České televize, který se těšil rekordní oblibě diváků. Kniha přináší to nejlepší z kynuté české klasiky, ale také dorty starého Rakouska-Uherska, jednoduché recepty, které tolik nezatíží rodinný rozpočet, a nechybí ani slané nebo bezlepkové pečení.