An Incurable Case of Love 4

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 268 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

An Incurable Case of Love 4 koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
268 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Nurse Nanase has striven to once again meet the prince of her dreams, so how is it he’s become such an aggravating doctor?!After witnessing a handsome and charming young doctor save a stranger’s life five years ago, Nanase Sakura trained to become a nurse. But when she meets the doctor again…

Zobrazit celý popis
Výběr knih autora Maki Enjoji

Zobrazit všechny knihy autora Maki Enjoji
Výběr knih vydavatele Viz Media, Subs. of Shogakukan Inc

Zobrazit všechny knihy vydavatele Viz Media, Subs. of Shogakukan Inc
Naše tipy


Mimo obraz
Šestý případ je pro kriminalistu Tomáše Volfa tím, který ho nejvíce ovlivnil. A to hned v několika směrech. Vše odstartuje nález dodávky odstavené na okraji jihomoravského lesa, která ukrývá hrůzný náklad. Tomáš Volf rozplétá případ, jehož stopy vedou i do Prahy a zahraničí. Vše má pod kontrolou sympatická komisařka z Brna a do kontroverzního světa moderního umění a podezřelých obchodních transakcí pronikne i Tomášova bývalá policejní parťačka Eva Černá. Jednotlivé linky tohoto případu spojují události kolem obrazu s poněkud nejasným obsahem, zato s jasnou hodnotou. Nejen obraz má totiž svoji odvrácenou stranu... Jiří Březina čtenáře opět vede k nečekanému rozuzlení.